KLANTENADVISEUR BANKKANTOOR
Hays Antwerpen
Merksem, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Werken in hartje Mechelen! Allround functie bij kleine kmo Veel klantencontact, relatiebeheer Onze klant is een zelfstandig kantoor dat onderdeel is van een bekende financiële instelling.

Deze bank is een 100% Belgische en een coöperatieve bank die garant staat voor een professionele en persoonlijke dienstverlening voor haar particulier en professioneel cliënteel.

Het kantoor is gelegen in hartje Mechelen. Als klantenadviseur zal je samen met de collega's het gezicht worden van de bank.

Je ontvangt klanten op kantoor, luistert naar hun noden en weet financiële producten (zoals leningen, beleggingsproducten en verzekeringen) op maat voor te stellen bij je klant.

Naast het zelfstandig verder helpen van het cliënteel zal je al klantenadviseur ook administratief je steentje bijdragen.

Dit doe je door bijvoorbeeld kredietdossiers voor te bereiden en / of te vervolledigen en nalatenschapsdossiers administratief af te handelen.

Samen met je collega's streef je naar de ultieme klanttevredenheid en werk je actief mee aan de verdere groei van het kantoor.

We zijn voor deze vacature op zoek naar iemand die zowel administratief als commercieel sterk uit de voeten kan. Je bent een sociaal persoon die voldoening haalt uit het verderhelpen van mensen en weet advies op een professionele en beargumenteerde manier op te bouwen.

Uiteraard is het een zeer grote plus mocht je al ervaring hebben binnen de bank. Onze klant biedt jou de kans om te werken op een toplocatie in hartje Mechelen.

Je komt terecht in een klein, maar fijn team dat staat te popelen om kennis te maken. Daarnaast kan je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Ten slotte krijg je ook een parkeergelegenheid in het centrum van de stad die je ook in de weekends en vrije tijd mag gebruiken! Heb je interesse?

Solliciteer online of contacteer Dieter Kennes van Banking & Insurance op 0498176541.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier