HR Officer
Ausy
Zaventem, Flemish-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Onze klant is een bedrijf op de luchthaven van Zaventem met 1200 medewerkers. Het bedrijf zorgt ondermeer voor je zitplaats in het vliegtuig, brengt je bagage aan boord, zorgt dat de instapbrug aan het vliegtuig gekoppeld is zodat je vlot kan instappen.

Functiebeschrijving Je hebt een uitgebreid takenpakket en meerdere verantwoordelijkheden : Aangeven van alle arbeidsongevallen Inplannen van werkhervattingsonderzoeken en medische consultaties Documenten inscannen en in het elektronisch personeelsdossier zetten Aanspreekpunt zijn voor medewerkers en interne afdelingen (bezoeken / mails / telefoons) Allerhande administratieve taken voor de ondersteuning van de payroll collega's Functie-

eisen Jouw profiel : Je beschikt over sterke reporting / administratieve skills Je kan goed prioriteiten stellen en je hebt een goed besef van deadlines Je hebt een perfecte kennis van Nederlands is vereist, met een goede kennis van Frans Enige ervaring op een personeelsafdeling is een pluspunt Zelfstandigheid en stressbestendigheid typeren jou Je bent ondernemend, gedreven en resultaatgericht Probleemoplossend en autonoom werken is geen probleem voor jou Arbeidsvoorwaarden Een vaste functie met veel contacten, in een dynamische werkomgeving, bij een ervaren speler binnen de luchtvaartsector.

Je kan rekenen op een competitief salarispakket met extralegale voordelen. De plaats van tewerkstelling is de bedrijvenzone van Brucargo te Machelen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein tot Brussels Airport en regelmatige shuttlebussen v / d luchthaven naar Brucargo).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier