Stageplaats
Maxizoo
Oost-Vlaanderen
4 dagen geleden

Jouw takenpakket :

Ben je een dierenvriend in hart en nieren? Ben je leergierig en heb je graag wat verantwoordelijkheden in je werk? Heb je zin om je schoolkennis toe te passen bij een internationale retailer?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom via een stage ontdekken hoe het er dagdagelijks aan toe gaat bij een grote speler in de retailsector.

Achter onze 45 winkels in België staat een centraal hoofdkantoor, gelegen in Temse, met uiteenlopende functies op verschillende departementen.

Elk jaar bieden wij diverse stageplaatsen aan aan enthousiaste, leergierige en talentvolle studenten. Als stagiair word je betrokken bij interessante projecten in een professionele en snelveranderende omgeving.

Loop je graag mee in het marketingteam om campagnes op te zetten voor onze klanten? Of wil je graag kennis maken met de rekrutering en selectie van ons winkelpersoneel?

Of gaat je interesse meer uit naar een Finance-, Facility- of Aankoopafdeling? Afhankelijk van jouw opleiding en jouw kennis kan je deel uit maken van één van onze departementen.

We zorgen bovendien dat je nauw opgevolgd wordt door een begeleider. Kortom, zet bij Maxi Zoo je eerste stappen in je loopbaan en groei met ons mee!

Gezocht profiel :

 • Je volgt een bacheloropleiding
 • Je hebt interesse in de retailwereld
 • Je bent sociaal, dynamisch en leergierig
 • Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig aan de slag
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels
 • Waarom solliciteren?

  Je krijgt de kans om ervaring op te doen in een omgeving waar werknemers en klanten dezelfde passie voor dieren delen.

  Bezorg ons je stage-aanvraag minstens één maand voor de gewenste stageperiode.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier