Digitaal Strateeg
RCA Group
Brussels, Belgium
22 dagen geleden

Functie

Als digitaal strateeg bied je strategisch advies aan B2C, B2B en overheidsklanten. Je analyseert noden, kiest de juiste aanpak en koppelt inzicht aan impact.

Je stelt de juiste flows op en werkt deze verder uit tot een volwaardig plan van aanpak en interne briefings.

Profiel

Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring en volgt de constante stroom aan ontwikkelingen op de voet. Je bent geen salonstrateeg.

Hierdoor heb je een brede digitale kennis die je weet om te zetten in concrete acties. Een bovengemiddelde interesse in content marketing & marketing automation maakt van jou de ideale aanvulling op ons digitale team.

Je kan zelfstandig advies geven, overtuigend spreken en vlot schrijven. Kennis van Frans en Engels is vereist.

Aanbod

Elke dag kan een nieuw verhaal opduiken dat je absoluut met je omgeving wil delen. Afwisseling en uitdaging, dat is waar RCA Group voor staat.

Wij garanderen een aangename werkomgeving - in Hasselt en Diegem - en een ongedwongen sfeer. RCAfés of pingpongsessies? Voor ieder is er wat wils.

In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen en een eigen opleidingsaanbod via RCAcademy.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier