HEAD OF ACCOUNTING
James Woodman
Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Client DetailsBen je op zoek naar Meeruitdaging? Beschik je bovendien over een stevigeboekhoudkundige kennis en ben je communicatiefsterk?

Solliciteer onmiddellijk!Voor een sterke organisatie te regio Mol zijn we opzoek naar een head of accounting.DescriptionJe verzorgt de maandelijkse BTW en Intrastat,Je bent verantwoordelijk voor de jaarafsluitingAnalyseren van financiëlemiddelen.

ProfilesJe bent in het bezit van een Bachelor Accountancy-FiscaliteitJe beschikt over minstens 2 jaar relevante werkervaringOfferEen bruto jaarsalaris van 45.

000 à 55.000 EUR.Maaltijdcheques ter waarde van 8 EURJe beschikt ook over een hospitalisatieverzekeringEen gsm en laptop waardoor je ten alle tijde op de hoogte blijft van het reilen en zeilen binnen de onderneming.

Een uitgebreid takenpakket waar je zowel operationele als meer analytische taken.Job SummaryType : PermanentID : AT1410 1602688157

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier