Argenta - DevOps Engineer
Argenta
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Heb jij een passie voor IT, ben je leergierig en hou je van een gevarieerde uitdaging? Heb je zin om mee te werken aan Argenta's digitale transformatie naar de Cloud of krijg je een kick van het perfectioneren van bestaande IT-systemen?

Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als DevOps Engineer maak je deel uit van het General Tooling-team binnen Argenta. Het team is verantwoordelijk voor een waaier aan centraal gehoste toepassingen binnen ons digitale landschap ter ondersteuning van business- en IT-teams.

Hieronder vallen zowel pakketoplossingen zoals bv. SharePoint, Jenkins, Jira en Confluence, als eigen ontwikkelde componenten op basis van o.

a. Java, Boomi Low-Code of Python scripting. Wat je precies doet? Je bouwt mee aan ons toekomstig toolinglandschap in de public Cloud : SaaS en Microsoft Azure.

Je beheert en ontwikkelt integraties tussen onze tools en die van onze leveranciers. Je doet aan troubleshooting en lost problemen op in nieuwe Cloud- en bestaande "on-premise" applicaties.

Je werkt mee aan ICT-projecten in samenwerking met interne teams en externe leveranciers. Je persoonlijkheid Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken.

Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega's vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie.

 • Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal. Je theoretische bagage Je hebt een diploma ICT. Je bent een allrounder : handig met application administration;
 • security-minded in je dagelijks werk; scripting zit je in de vingers; bekend met concepten als CI / CD, ITIL, ... kennis van OS, netwerken, databases, .

 • ervaring met webstandaarden zoals HTTP(S), Rest, JSON, ... Kennis van het Microsoft Azure Cloud ecosysteem is een plus.
 • Ervaring met volgende software is een plus : Jenkins, Jira, 4me, SharePoint, GitHub. Aanbod Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken.

  Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.

  Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega's die klaarstaan om je te helpen. We luisteren naar jou en investeren in je carrière.

  Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat.

  En het financiële plaatje? Een contract van onbepaalde duur Een marktconforme brutoverloning Maaltijdcheques Groepsverzekering Hospitalisatieverzekering Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen) Contact Wil jij onze nieuwe DevOps Engineer worden?

  Solliciteer dan snel online via onderstaande knop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier