Expediteur
Accent Logistics Brugge
Dudzele, Flandre Occidentale, Belgium
5 dagen geleden
source : TL-Hub

Onze klant zet zich ervoor in oplossingen voor innovatieve supply chains te bieden, en daarmee de bestaande situatie uit te dagen.

Als wereldwijde marktleider met meer dan 150 jaar logistieke ervaring zijn zij er trots op om industrie en handel te ondersteunen in de wereldwijde uitwisseling van goederen.

Functiebeschrijving

Als Expediteur voor onze klant te Zeebrugge ben je verantwoordelijk voor het van A tot Z coördineren van de import zeevrachtboekingen.

De transportorders neem je aan en verwerk je in het systeem.Je adviseert / informeert jouw klanten over een optimaal verloop van het transport.

Hiervoor onderhoud je nauw contact met klanten, rederijen, douane-expediteurs, wegvervoerders en interne afdelingen.Het transportdossier verzorg je netjes en volledig, en je stelt de benodigde uitvoer-, transport- en douanedocumentatie hiervoor op.

Functie-eisen

Je ziet jezelf helemaal terug in onderstaande punten : Als Expediteur Import ben jij de expert in wording rondom importzendingen.

Je bent een betrokken en enthousiaste collega en staat te springen om meer te leren.Bij voorkeur heb je een diploma van een logistieke opleiding op zak.

Je zet jouw professionaliteit in om zeevrachtdossiers op een correcte en nauwkeurige manier af te handelenJe werkt klantgericht en bij problemen probeer je steeds een klantvriendelijke oplossing te bekomenJe hebt interesse in de sector en zin om te groeien naar een echte professional.

Je hebt een goede talenkennis, met een zeer goede kennis Nederlands en Engels kom je al een heel eind. Ken je meer talen?

Geweldig, die zal je in onze internationale setting zeker kunnen inzetten

Onze klant biedt :

 • Opstart onder uitzend of meteen een vast contract, beide is mogelijk
 • Aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques van ?7 en ecocheques (+ jaarlijkse evaluaties met mogelijkheid tot loonsverhoging)
 • 31 verlofdagen per jaar (vrij op te nemen)
 • Per 5 jaar anciëniteit komt er 1 verlofdag extra bij
 • Je komt terecht in een zeer warm team, 'de kleine familie in een groot bedrijf' zoals ze zichzelf omschrijven
 • Doorgroeimogelijkheden! Interne medewerkers krijgen steeds voorrang op nieuwe vacatures, iedereen krijgt een kans
 • Ben jij een echte party animal? Dan kan jij je meteen aansluiten bij het feestcomité! Jaarlijks organiseren zij allerhande events binnen het bedrijf (foodtruck op de parking, frietjesfestijn, familiedag, ...)
 • Elke dag vers fruit op het werk
 • VG13 / BUO

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier