Monteur Werkplaats
Xylem
Zaventem, BE
4 dagen geleden
source : DirectEmployers Association

Samen werken met 40 collega's in België aan duurzame en innovatieve projecten met watertechnologie? Dat kan bij Xylem! Kom werken als Monteur werkplaats.

Monteur werkplaats (Brussel / Zaventem) Wat ga je doen? In deze zelfstandige functie bereid je de verschillende reparaties voor, je demonteert de toestellen en je voert de herstelreparaties uit aan (dompel)pompen, mixers en andere (elektrotechnische) apparaten.

Je controleert en test de producten op de juiste werking, je maakt de herstellingsbestekken op en je voert alle bijbehorende administratieve handelingen uit.

Je draagt hierbij zorg voor een optimale klanttevredenheid door onder meer zorgvuldige en tijdige communicatie over de voortgang van het onderhoud en de werkzaamheden.

Kortom : een afwisselende baan waarin initiatief bijzonder wordt gewaardeerd en waarbij je kunt meewerken in en bijdragen aan een uitdagende, innovatieve en groeiende markt! Wat bieden wij?

 • een zelfstandige en afwisselende functie, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team; + ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
 • een gedegen introductieperiode; + binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt;
 • een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een incentiveregeling, een premievrije hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een premievrije groepsverzekering met aanvullend pensioen.
 • Wat heb jij te bieden? + je hebt een diploma op niveau A2 in de richting van elektromechanica; + je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een technische omgeving;
 • ervaring met pomptechniek is een pre; + je bent woonachtig in de regio Zaventem; + je beheerst de Nederlandse en Franse taal goed in woord en geschrift;
 • je bent zelfstandig, klant- en resultaatgericht, je haalt energie uit nauwe samenwerking met collega's en je hebt een drive om continu te verbeteren! Xylem : jouw nieuwe werkgever?
 • De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is.

  Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 40 medewerkers met plezier en trots werken in België en daarnaast vele collega's internationaal.

  Word jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wim Derademaeker, Service Manager, +32 4 86 41 27 84.

  Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Jako van Middelkoop, Recruiter a.i., +31 78 6548400.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier