Tekenaar Wegen- en Rioleringswerken
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
6 dagen geleden

Over de functie

In jouw rol als Tekenaar Wegen- en Rioleringswerken ga jij, samen met de projectverantwoordelijken, een volledig project ontwerpen van A tot Z.

Dit doe je door creatieve en innovatieve voorstellen te doen op vlak van ontwerpen van wegen- en rioleringen. Daarnaast organiseer jij de planafdrukken via een extern bureau en beheert hierbij de digitale tekenbestanden.

In nauwe samenwerking met het team van ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.

Functie eisen

Jij bent iemand dat wil bijleren en groeien binnen een familiale werkomgeving. Daarnaast beschik je als Tekenaar Wegen- en Rioleringswerken over volgende eigenschappen :

 • een Bachelor in een bouwkundige / industriële richting
 • ervaring met Autocad en een basis van Civil 3D
 • interesse in water, wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van het openbaar domein en de hydraulische wereld
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken.

  Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team met een sterk familiaal gevoel, dat jouw groei prioriteit geeft.

  Voor jouw functie als Tekenaar Wegen- en Rioleringswerken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier