Procesdeskundige Automatisatie
De Watergroep
Gent, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Waar kom je terecht?

Je standplaats is Brussel. Ons hoofdgebouw ligt op 5 minuten wandelafstand van het treinstation Brussel-Noord. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om van thuis uit te werken of in één van onze andere zetelgebouwen in Kortrijk, Gent, Leuven of Hasselt.

Je bent bereid om op regelmatige basis verplaatsingen te doen.

Je rapporteert in eerste lijn aan de teammanager Industriële Informatica en in tweede lijn aan de manager Assetbeheer en Procestechnologie.

Wat staat je te doen?

Je werkt mee aan de bouw, de programmatie én de opvolging van de OT systemen in onze proef- en drinkwaterinstallaties. Je zorgt voor de praktische uitwerking van projecten op vlak van elektrotechniek en industriële informatica (OT) én ondersteunt zo de procesingenieur en de exploitatiediensten.

Je schrikt niet terug voor een hands-on benadering van het geheel.

Wat verwachten we van jou?

Drinkwater het blauwe goud is een van de meest essentiële producten die wij als mens nodig hebben om te overleven. Wil je meewerken aan het bouwen van waterproductiecentra, pompinstallaties, ?

Wil je werken in een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan is de functie van procesdeskundige automatisatie misschien wel iets voor jou!

Je voldoet aan de formele deelnemingsvoorwaarden (diploma, rijbewijs, goed gedrag, burger EER). Je beschikt over een bachelordiploma (of een diploma op niveau Ma zie lijst) en hebt een grondige kennis van elektromechanica, techniek en informatica.

Je bent iemand die alles kent van procescomputers (PLC’s), meet- en regeltechniek, SCADA systemen, telemetrie en netwerken.

We zijn op zoek naar een collega die sterk is in analyse en oordeelsvorming. Je blijft op de hoogte van de technische ontwikkelingen in jouw vakgebied en zoekt voortdurend naar nieuwe of andere oplossingen om zo een extra dimensie te geven aan jouw functie en de organisatie.

Je houdt ervan om samen te werken met verschillende partijen en hen te behandelen als jouw beste partners.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier