PC PLC Software Engineer
IMPACT
Genk, Belgium
6 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jobomschrijving Als PC / PLC Software Engineer ontwikkel je PC / PLC software van automatische productiemachines en / of complete productielijnenJe staat in voor de functionele analyse van de software van de automatische machine, in nauw overleg met de mechanische, elektrische en andere software ontwikkelaarsJe zorgt voor de implementatie en het testen van de software en van de complete machineJe onderhoudt de nodige documentatie van de softwareJe zorgt voor de installatie en uptuning van de machine bij de klant Gewenst profiel Je bent een industrieel ingenieur of graduaat, specialisatie elektromechanica / automatisatie, liefst met ervaring in automatisatie projectenJe hebt een zeer goede ervaring in pc programmatie ( C++, C# .

NET omgeving )Je hebt ervaring in CODESYS programmatie (o.a. Beckhoff)Kennis van OpCon-programmatie is een pluspuntJe bent een gedreven persoon die houdt van technische uitdagingen en zelfstandig / autonoom te werk gaat.

Je hebt goede communicatieve skills, die nodig zijn zowel intern in het projectteam als in relatie met de klantbereid te reizenJe bent perfect tweetalig Nederlands / Engels.

Kennis van Duits en / of Frans is een pluspunt. Aanbod Je komt terecht bij een toonaangevende wereldspeler op het vlak van automatisering binnen het domein van productie en testengineering waar er ruimte is voor initiatiefname en zelfontplooiing.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier