vertegenwoordiger
Accent
Hasselt, BE
1 dag geleden

Onze klant is een hip en snelgroeiendsoftwarebedrijf waarvan het hoofdkantoor in Antwerpen is gelegen,met daarnaast ook vestigingen in Roeselare, Hasselt en Brussel.

Indit bedrijf primeren people skills en attitude. Er wordt dan ooksterk ingezet op coaching en begeleiding. De ambitie van ditbedrijf blijft niet beperkt tot onze landsgrenzen.

Zo openden zerecentelijk ook een filiaal in Spanje. Interesse? Solliciteer dannu of neem rechtstreeks contact op telefonisch op 013 / 350 333 ofvia mail naartessenderlo.business accentjobs.be.

Functiebeschrijving

Alsvertegenwoordiger doe je 3 dagen per week de baan, in de aan joutoegewezen regio. De overige 2 dagen werk je vanuit het kantoor injouw regio (Roeselare, Antwerpen of Hasselt).

Via cold calling planje je agenda in voor de rest van de week. Jouw klantenportefeuillebestaat uit kleine zelfstandigen en KMO's tot 100 medewerkers.

Jeverkoopt een hip en laagdrempelig B2B softwareproduct, waarbij jeje klanten adviseert hoe ze hun administratie en workflow kunnenverbeteren.

Functie-eisen

Voorde vacature van vertegenwoordiger is men op zoek naar een echtehunter (direct sales) met discipline, een echte story teller is,iemand die zijn / haar klanten kan meenemen in het verhaal.

Je bentstressbestendig en hebt een positieve houding. Een tegenslagschrikt jou niet af. Je bent een teamplayer en houdt ervan samenmet het team de doelstellingen te behalen.

Heb je daarnaast ook deambitie om op termijn door te groeien? Dat kan zeker, gezien ditbedrijf blijftgroeien!

Arbeidsvoorwaarden

Tegenoverjouw inspanningen staat een competitieve bruto verloning (vast +variabel loon) in cobinatie met extralegale voordelen zoals eenwagen (Mercedes A-klasse nadat 2 opeenvolgende maanden de targetswerden behaald).

Daarnaast zijn er verschillende incentives engroepstargets, waarbij kan worden deelgenomen aan activiteiten (bv.indoor ski n).

Je komt terecht in een innovatieve omgeving, waarcollegialiteit belangrijk is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier