Infrastructure / Citrix Engineer
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
5 uur geleden
source : Jobat

Als Citrix Engineer ga je bij de klanten de oplossingen van Citrix beheren en implementeren. Je zoekt de beste aanpak voor de migratie van de Citrix omgevingen bij bestaande Citrix klanten.

Hierbij overleg je met de Project Managers. Je helpt mee aan de voorbereiding, het uitvoeren en het begeleiden van de ICT infrastructuurprojecten bij de klanten.

Je hebt een brede basiskennis van meerdere technologieën. Voorbeelden hiervan zijn Server virtualisatie, Office 365, Windows Server, Azure, Networking .

 • Verder werk je mee aan de vernieuwing en uitbreiding van het portfolio van hybride ICT infrastructuur producten en diensten.
 • Daarnaast analyseer en onderzoek je de nieuwe Citrix producten waarbij er aandacht is voor de meerwaarde van deze oplossingen voor de klanten.

  Het bijscholen en certifiëren in de technologieën is een must van jouw functie. Je kennis van de Citrix oplossingen moet actueel blijven.

  Het is ook je opdracht om deze kennis te delen met andere collega's voor ondersteuning bij de Managed Services klanten.

  Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma of hebt een hogere technische opleiding gevolgd. Daarnaast heb je enkele jaren relevante werkervaring en heb je een sterke IT focus.

  Voor de projecten is een grondige kennis van de Citrix oplossingen XenApp en XenDesktop, Provisioning Server, Netscaler Gateway, Machine creation Services, XenServer .

 • vereist.Je beheerst het Engels en een mondje Frans.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier