Learning Consultant Colruyt Group Academy
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group Academy (CGA) organiseert boeiende workshops voor particulieren en coördineert opleidingen voor de ruim 29.

000 medewerkers van Colruyt Group. Als product manager bouw je mee aan ons uitgebreide aanbod voor medewerkers en particulieren.

In deze gevarieerde functie denk je conceptueel mee, stuur je het aanbod aan én coördineer je je eigen projecten.

Je bouwt het aanbod opleidingen verder uit rondom digitale kennis, innovatie, technologie en projectmatig ondernemen voor medewerkers van Colruyt Group, en je optimaliseert deze opleidingen.

Je doet voorstellen naar kwalitatieve, efficiënte en effectieve leerinitiatieven en coördineert de realisatie ervan. Je werkt hiervoor nauw samen met de inhoudelijke experten rond deze thema’s, waar nodig met ondersteuning van didactische experten.

Je volgt het aanbod op het vlak van leerdoelstellingen, deelnemerstevredenheid, rendabiliteit op en doet proactief verbetervoorstellen.

Bovendien ben je de sparringpartner voor de inhoudelijke experten en onderneem je de nodige stappen met de experten of partners om de leerinitiatieven continue te verbeteren en mee te laten evolueren.

Daarbij hou je steeds zowel de noden van de deelnemer als de organisatie voor ogen.

Je bouwt een nauwe samenwerking uit met de collega’s, eigen organisatie en externe partijen, zodat de juiste kennis kan ingezet worden bij het ontwikkelen en optimaliseren van opleidingen.

Tot slot werk je actief mee aan projecten om de werking van CGA te verbeteren.

Je werkt in een team van een viertal product managers e n een product group manager, en bent dan ook een teamspeler.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, maar je bent ook regelmatig aanwezig in de verschillende leerhuizen en op opleidingen.

 • Kennis van zaken - Je hebt ervaring in leren en ontwikkeling, een passie om je daar verder in te verdiepen. Je hebt idealiter ook kennis van digitale leervormen.
 • Leergierig Je wil blijvend kennis opbouwen en trends opvolgen rondom inspirerend leren en het opleidingslandschap.
 • Projectcoördinatie Projecten coördineren is dagelijkse kost. Je werkt dan ook graag projectmatig en kan gegevens analyseren.
 • Bovendien ben je proactief ingesteld en weet je van aanpakken.

 • Communicatie Je komt in je job vaak in contact met andere mensen : collega’s, deelnemers, trainers en partners binnen en buiten Colruyt Group.
 • Het spreekt voor zich dat je vlot communiceert, makkelijk een netwerk uitbouwt en een bruggenbouwer bent.

 • Zin voor vernieuwing - Colruyt Group Academy is in volle groei. Je krijgt er energie van om onze organisatie mee klaar te stomen voor onze toekomst.
 • Talenkennis Je beheerst het Nederlands zeer goed en hebt een basiskennis Frans. Zo kun je met je collega’s en partners vlot communiceren.
 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

 • Ruimte voor initiatief Je krijgt de kans om originele ideeën uit te werken en een persoonlijke toets te geven aan Colruyt Group Academy.
 • Familiale sfeer Je werkt in een klein team van mensen die met volle goesting komen werken om samen een kwalitatief vormingsaanbod uit te werken.
 • Blijven leren Ook jij kan bij Colruyt Group kiezen uit een groot aanbod opleidingen. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
 • Aantrekkelijk loonpakket - Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier