HR BP
Hays Gent
Dendermonde, Oost-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

In deze rol zal je samen met je collega het aanspreekpunt zijn voor de medewerkers van verschillende business units, waarvan ook één in Nederland.

Indien nodig, zal je ook daar aanwezig zijn. Je zal onder de vleugels van de Senior HR Lead de verschilende site managers assisteren.

Je zorgt er voor dat de wetgeving steeds correct wordt toegepast en dat de bestaande policies correct worden opgevolgd. Je detecteert de opleidingsnoden, stelt opleidingsplannen op en samen met de lijnmanagers volg je de resultaten op.

Je staat ook in voor de rapporteringen.

Voor deze functie kijkt onze klant uit naar een kandidaat met een hogere opleiding en enkele jaren relevante werkervaring bij voorkeur in een productieomgeving.

Je spreekt zeer goed Nederlands en Engels en kennis van het Frans is een sterk pluspunt. Je bent een ondernemer, je communiceert vlot met diverse gesprekpartners, en mensen kunnen op je rekenen.

Je bent leergierig, stelt je flexibel op en je presteert het best als je veel om handen hebt.

Bachelor na Bachelor

Je komt terecht in een internationale omgeving en in een gedreven HR-team. Je krijgt kansen om jezelf te ontplooien en nieuwe dingen te leren.

Ben je op zoek naar deze job ? Solliciteer asap !

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier