CUSTOMER SERVICE SUPPORT
Hays Gent
GENT
2 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Gent Customer service support Bachelor Nederlands, Engels, Duits en Frans Communicatief 1085662

Over de organisatie

Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Jouw nieuwe functie

In deze functie werk je als onderdeel van het uptime coördinatieteam waar je de chauffeurs op de weg helpt. Je doet dit door op te treden als de schakel tussen klanten, chauffeurs en dealers om de beste oplossing te vinden om het voertuig zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen.

Je zoekt naar aanvaardbare oplossingen voor logistieke en technische problemen in verband met de panne en volgt de status op tot de herstelling klaar is.

Je houdt alle verschillende partijen op de hoogte van de voortgang, wat je op een proactieve manier doet. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving met collega's van over de hele wereld.

Jouw profiel

Voor deze functie als customer service support spreek je vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Frans. Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt goede vaardigheden in MS Officetoepassingen en na een intensieve training ben je bereid te werken in een ploegensysteem (ochtend, middag, nacht, weekend).

Jobgerelateerde competenties

 • De beschikbaarheid van het product, de dienst controleren
 • De gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren

 • De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, ...)
 • De klant informeren over de kenmerken van de producten
 • De klant adviseren bij zijn keuze

 • Contact opnemen met klanten en potentiële klanten
 • De producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, ...)

 • De kwaliteit van het gesprek of de argumentatie van televerkopers, teleoperators controleren
 • Verbeteringen voorstellen (opleiding, mentoraat, ...)

  Aanbod

  De arbeidsvoorwaarden

  Onze klant biedt je een interessante, diverse en uitdagende baan in een internationale, multiculturele werkomgeving. Je krijgt een intensieve opleiding en leert veel op de werkvloer.

  Je werkt op fulltime basis voor een salaris in overeenstemming met je ervaring. Bovenop dit salaris krijg je ook een extra vergoeding om in een ploegensysteem te werken.

  Solliciteer direct op deze vacature

  Ben je geïnteresseerd in deze job als customer service support bij onze partner Volvo Group? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel.

  Je wordt doorverbonden naar onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij onze klant kan je contact opnemen met Ellen Geudens op 09 / 266.

  11.98 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier