medewerker receptie (m/v/x)
Kempense Meren
Mol, BELGIQUE
4 dagen geleden

Functie

Banen op het park - Receptie

Functietitel

medewerker receptie (m / v / x)

Functieomschrijving

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat de functie van medewerker receptie bij Sunparks inhoudt.

Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s en leren ze je de kneepjes van het vak. Als receptionist in ons prachtige park ben je hét visitekaartje en eerste aanspreekpunt.

Je geeft de gasten een warm welkom en zorgt voor een optimale sfeer. Verder zorg je ervoor dat onze gasten alle informatie hebben over alle activiteiten die ze op en rond het park kunnen doen.

Verkoopkansen zien en deze benutten is een van jouw talenten.

Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Onze nieuwe collega is iemand die graag vroeg uit de veren is, maar ook de late shifts met plezier aanpakt. Weekendwerk is uiteraard een vereiste.

Aantal uur per week

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier