Business Development Manager
AUSY
Wemmel, BE
3 dagen geleden

ESRI is een wereldwijde standaard en pionier in GIS software. (geografisch informatiesysteem). ESRI is aanwezig in 73 landen, in 49 kantoren en over 7 continenten.

De GIS-software van ESRI creëert innovatieve oplossingen door het combineren van geo-informatie met data-analyse. Zo worden de klanten van ESRI strategisch en / of operationeel versterkt en wordt de digitale transformatie mogelijk gemaakt.

Overheden, universiteiten en bedrijven over de hele wereld worden geïnspireerd om een slimmere toekomst te creëren. Denk maar aan de digitale weergave van een leveringsroute voor koeriers.

Denk aan een 3D weergave van publieke bouwprojecten. Of het visualiseren van een supply chain workflow. De wereld van GIS is boeiend een veelbelovend!

Jouw job

Je wordt een belangrijke speler binnen het sales- en marketing team Vlaanderen, met als hoofdwerkplaats het kantoor in Wemmel.

Je bent zo vaak als mogelijk op de baan om met klanten te overleggen. Je team bestaat in totaal uit 3 accountmanagers : accountmanager farming, accountmanager hunting en een business development manager.

Jullie rapporteren aan de sales-en marketing manager. Naast jullie team zijn er ook nog sales voor de regio Brussel, regio Wallonië en regio Luxemburg.

Als business development manager ga je op zoek naar nieuwe business opportuniteiten.De Esri GIS software wordt in andere landen al in verschillende sectoren gebruikt.

Dankzij de IOT is er steeds meer data die gekoppeld kan worden aan de GIS software, de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt! Door onderzoek van nieuwe markten en sectoren in Vlaanderen bouw je een netwerk aan nieuwe klanten en projecten op.

Jouw profiel

 • Master diploma of ervaring in een account-management functie
 • Perfect Nederlands. Professioneel Engels en goed in Frans.
 • Ervaring in een B2B sales functie en business minded.
 • toekomstig) GIS-enthousiasteling. Je hebt een affiniteit met software (ICT achtergrond) en stelt je leergierig op naar de GIS software.
 • Ervaring met GIS is een plus.

 • Klant- en service gericht. Je houdt ervan om oplossingen te creëren samen met de klanten.
 • Je hebt een goed oog voor commerciële opportuniteiten.
 • Deze waarden vind je belangrijk : klantgerichtheid, innovatie, gedreven door wetenschap, commercieel en kwaliteit.
 • Jouw voordelen

 • Een unieke kans om uw talenten te ontplooien in de boeiende en veelbelovende GIS-wereld. Interne opleidingen ondersteunen jouw groei.
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren en mee te werken in een organisatie die de nr 1 wil blijven in GIS software.
 • Een aangename werksfeer binnen een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf.
 • Een zeer competitief salarispakket met heel wat extralegale voordelen (maaltijdcheques, bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, 32 vrije dagen (vakantie + 12 extra compensatiedagen)
 • Interesse of verdere vragen? Contacteer Anke Verstraeten, onze contactpersoon voor deze vacature. Tel 016387098 mail :

  Jouw werkgever

  ESRI BELUX werd in 1998 opgericht als filiaal van ESRI INC.USA. Door de rechtstreekse link met het moederbedrijf, is er een directe toegang tot de meest innovatieve oplossingen die GIS technologie kan bieden.

  Zo garandeert ESRI BELUX een snelle en optimale ondersteuning. Klanten zijn grote overheidsorganisaties en toonaangevende commerciële bedrijven in verschillende sectoren.

  Er ligt nog enorm veel business potentieel voor het rapen. Ben jij de GIS -enthousiast die wil bijdragen in een bedrijf dat nummer 1 is en wilt blijven in GIS software?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier