Barman - animator (m/v) voltijds
Konvert Interim Kortrijk Centrum
Dottenijs, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bedrijf gespecialiseerd in indoor kartingpistes zoeken we barmannen en barvrouwen. Je doet de bediening van de klanten, neemt de klanten mee naar de piste om hen de uitleg te geven hoe alles werkt.

Je beantwoordt hun vragen en zorgt ervoor dat ze alles begrijpen en aan de slag kunnen.

Aanbod

De betaling voor de consumpties innen. De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren.

De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen Je krijgt een voltijdse functie met optie vast na een geslaagde interimperiode.

Je werkt tijdens de week van 16u tot 20u en in het weekend van ten vroegste 11u tot ten laatste 00u (38u per week). Je start alvast aan een correct loon, komt terecht in een topteam en hebt een fijne, gevarieerde functie.

Vereiste kwalificaties

Je spreekt zeer goed Nederlands en goed Frans. Je bent bereid te werken zowel in regio Kortrijk als in regio Moeskroen. Je bent vlot in de omgang en houdt ervan om met mensen bezig te zijn.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier