Project Engineer Marine Technics
ENGIE Solutions
Ostend, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Het departement Water Sectie Marine legt zich toe op de elektrische en elektronische installaties in de havengebieden en op zee.

De sectie profileert zich als specialist op het gebied van VTS, offshore automatisatie, hydrometeo- en havensignalisatiesystemen en maritiem gerelateerde onderhoudsovereenkomsten.

Voor onze vestiging in Oostende zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Deze functie als Facility Management Coördinator zal uitgevoerd worden bij de overheidsklant die zorgt voor de veilige en vlotte afwikkeling van het scheepvaartverkeer op de maritieme vaarwegen, het integraal kustzonebeheer en de hydrografische en hydro-meteorologische dienstverlening.

Het portfolio aan taken voor deze (technische) ondersteuning is divers en uitdagend. Deze functie is het gezicht en aanspreekpunt van de klant om werkzaamheden op te volgen op locaties en binnen gebouwen van de klant.

Ontdek hieronder welke taken je zal uitvoeren en solliciteer snel! De ondersteuning bestaat uit de volgende niet limitatieve taken : deze functie is het eerste aanspreekpunt bij de klant om werken te plannen, te coördineren, op te volgen en te controlerenalgemene technische ondersteuningwerftoezichtopvolgen, beheer en nazicht van as-builtbadge- en sleutelbeheer incl.

sleutelkluisbegeleiding van leveranciers en aannemersassistentie bij verhuisopdrachtenopmaak technische brieven ter ondersteuning van de klantopmaak en beheer noodplannen, interventieplannen, risico analyses brandorganiseren evacuatieoefeningen Wat heb je nodig?

minimaal een diploma bachelor in de richting elektriciteit, elektronica-ICT, elektromechanica of gelijkwaardig met minstens 3 jaar werkervaringeen goede kennis van elektrotechniek informaticakennis : alle toepassingen van MS Officekennis van communicatietechnieken (radiocommunicatie, telefonie, radartechnologie, etc.

datanetwerken (LAN / WAN, Ethernet, SDH, etc.) en communicatieprotocollen is gewenstkennis van de configuratie en programmatie van besturingssystemen en netwerkeninzicht in het uitvoeren van systeem- en applicatiebeheer en van preventief, correctief of adaptief onderhoud van ICT-systemeninteresse in het maritieme en je bent bereid om je op korte tijd in te werken in de materiegeen probleem met regelmatige dienstverplaatsingenje neemt verantwoordelijkheid voor jouw werkje informeert, pleegt overleg en werkt meeje ziet de essentie van het probleemje reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen van belanghebbendenje plant en organiseert zijn werk effectiefje communiceert goed en duidelijkje werkt zeer zelfstandigje levert met oog voor detail correct werk afeen goede kennis van het Engels (technisch Engels) ENGIE Solutions biedt jou Wie aan de slag gaat bij ENGIE Solutions, kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten.

Bovendien word je bijgeschoold in de nieuwste technologieën. Je komt terecht in een sfeer van teamwork, maar beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid.

Afhankelijk van je interesse en profiel, zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier