ADMINISTRATIEF BEDIENDE ONTHAAL
Manpower Belgium
SINT-NIKLAAS, BE
3 dagen geleden

Client Description

ADMINISTRATIEF BEDIENDE ONTHAAL

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze gekende klant regio Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een administratief bediende onthaal die hun team wil komen versterken!

Job Description

Als administratief bediende onthaal ben je verantwoordelijk voor de klantencontacten aan de receptie en telefonisch ben je het eerste aanspreekpunt.

Je zal instaan voor de opmaak en opvolging van zowel de produciteorders als de bestellingen.

De communicatie intern naar de productie, alsook naar de klanten en de volledige administratieve opvolging komt ook op jouw schouders terecht.

Candidate Profile

Je bent communicatief en contactvaardig. De computer kent geen geheimen voor jou en je hebt een zeer goede kennis van excell.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands. Je werkt nauwkeurig en gedetailleerd.

What Client Offers

Wij bieden je een boeiende job aan binnenin een toonaangevend en gezond bedrijf. Je zal terecht komen in een toffe werkomgeving in een dynamisch teaml waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen.

In ruil voor deze gevarieerde job krijg je van ons een marktconform salaris aangeboden op basis van je werkervaring aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.

Vergeet ook niet dat je als Uitzendkracht van Manpower kan genieten van benefits work kortingen. Met deze service kan je kortingen krijgen bij bedrijven als Samsung, Zalando, Centerparcs, !

Interesse in de functie van administratief bediende onthaal ?

Solliciteer online! Voor verdere inlichtingen kan je ons bereiken via office.stniklaas manpower.be

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier