gezocht: persoonlijk assistent(e) voor erik - reisbegeleiding 26/8 - 16/9 of maand oktober
Randstad
Wichelen, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Erik : "Ik wil graag zo vaak mogelijk in mijn tweede thuis op Vir verblijven, maar ik kan dat niet zonder jouw hulp. Met mijn hoge verlamming is het onmogelijk om daar alleen te verblijven, daarom bied ik daar een driewekelijkse job aan als Personal Assist.

Wat ik van je verlang : - Verzorging s ochtends : toilet, douche, kinegewijs benen mobiliseren, aankleden en in stoel zetten met lift,.

 • plafondlift, open badkamer en douchestoel zijn voorzien).- Het huishouden helpen runnen : de vaat, de was , s vegen, badkamer dweilen,winkelen, tuinieren en andere kleine klusjes,.
 • Mij 's avonds te rusten leggen en induffelen zodat ik lekker lig.- In geval van nood oproepbaar tijdens de nacht.- Koken, met jouw hulp maken we ons topgerechtjes klaar;
 • ik kook graag en lekker op de grill.- Mij regelmatig in de zee op mijn matrasken voor anker leggen.- Sociale contacten; ja we zijn ginder thuis, dus toch wat taalvaardig zijn : Engels, beetje Kroatisch,.

 • Mee creatief en problem solving minded zijn : het is leuk oplossingen te vinden en mensen te helpen.- De weg op met mijn busje, voor boodschappen en uitstappen allerhande (bus met liftje).
 • Mee op avontuur, er moet nog veel van de streek worden ontdekt ook.- Mee uitgaan en lekker dineren.- Dat je mee geniet van de schoonheid rondom ons en af en toe de tijd neemt voor jezelf.
 • qualification

  Wat je zou moeten zijn- Je bent een zelfstandige persoon die graag de handen uit de mouwen steekt, actie reactie.- Je hebt een goed, hulpvaardig, energiek en positief karakter.

 • Je hebt verantwoordelijkheidszin en ik kan (op) je vertrouwen.- Je hebt bij voorkeur al ervaring in een gelijkaardige verzorgende functie of een relevante opleiding genoten, of je bent zoals Da Vinci een "homo universalis" een alles kunnende mens.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een beetje technisch / creatief / decoratief onderlegd.- Je hebt het er voor over om een tijdje in Kroatië te verblijven, zonder continu op sociale media hoeven te zitten.
 • Je houdt van het leven en geniet van de echte, basic geneugtes ervan; vooral van lekker eten en drinken. : -)- Je kan je een 3-
 • tal weken vrijmaken in de periode van12 augustus tot 2 september ongeveer. het is een beetje puzzelen natuurlijk zodat men elkaar kan aflossen ginder.

  Aanbod : Een unieke reis- / werkervaring in het prachtige Dalmatië.Een interim PAB job voor minstens 16 dagen, verblijf in de woning en maaltijden inbegrepen.

  36u / week met vrije tijd.Een unieke kans om jezelf te verrijken of te herontdekken en ervaring op te doen gericht naar een individu toe.

  En staat bovendien mooi op jouw CV.Ben jij geïnteresseerd? Neem dan snel contact op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier