Werkplaatsverantwoordelijke
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 dagen geleden

Over de functie

Als werkplaatsverantwoordelijke zal je instaan voor het aansturen van verschillende teams. Je maakt voor hen de planning op en zorgt ervaar dat ze alle materialen ter beschikking hebben.

Verder zal jij als werkplaatsverantwoordelijke instaan voor de ontwikkeling van je teams. Je geeft opleiding of organiseert deze en je zal feedback geven over de uitvoering / kwaliteit van het werk.

Functie eisen

Als Werkplaatsverantwoordelijke ben jij :

 • Bachelor elektromechanica
 • Een ervaren leider (minstens 2 jaar)
 • Nederlandstalig met een goede kennis Engels daarnaast
 • Over het bedrijf

  Onze klant is de marktleider in het plaatsen industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Zij bieden hun klanten tevens alle complementaire industriële diensten en begeleiden hen in hun project(en) van engineering tot in dienst stelling.

  Je zal terechtkomen in een professionele omgeving waar mensen hun kennis graag delen. Als werkplaatsverantwoordelijke krijg je een competitief loon voorgeschoteld met extra legale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier