.NET ontwikkelaar - Groeiend bedrijf - Doorgroeimogelijkheden
Austin Bright
Leuven, Flemish-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Productiebedrijven zijn steeds op zoek naar oplossingen om zo efficiënt mogelijk tewerk te gaan zonder in te moeten boeten op de vooropgestelde kwaliteitseisen.

Dit is waar dit softwarebedrijf op inspeelt door het leveren van een applicatie die inzicht geeft in productieprocessen en pijnpunten hierin bloot legt.

Momenteel zijn er een 10tal mensen actief in het bedrijf en zijn op omwille van sterke groeicijfers op zoek naar versterking van het team.

 • NET developer / .NET ontwikkelaar - Functie Naast het verder ontwikkelen van de applicatie bouw je mee aan volledige nieuwe functionaliteiten voor het bestaande platform.
 • In deze kleine organisatie is er steeds een luisterend oor voor innovatieve ideeën dus laat je zeker horen wanneer jij je creativiteit aan het licht wilt brengen.

  Je bent voornamelijk bezig met backend ontwikkeling maar springt wanneer nodig ook bij in het frontend team. .NET developer / .

  NET ontwikkelaar - Profiel Je bent in het bezit van een Bachelor of Master in Informatica en dit vul je aan met een aantal jaar relevante werkervaring.

  Hierin heb je een goede kennis van C#, .NET, Entity Framework, LINQ, SQL server, MVVM Design Pattern opgebouwd. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands, Frans en Engels .

  NET developer / .NET ontwikkelaar - Aanbod Een uitdagende en varieerde job met interessante groeimogelijkheden. Heb je het gevoel dat je meer verantwoordelijkheden kan en wil opnemen.

  Dan wordt dit samen met jou bekeken. Een leuke omgeving waar teamspirit van belang is. Aan de hand van teambuildings en andere afterwork activiteiten heerst er een aangename werksfeer binnen deze organisatie.

  Je krijgt een markconforme verloning volgens je ervaring en kennis. Je startloon kan oplopen tot een € 3000 bruto. Dit zal ook jaarlijks geëvalueerd en herzien worden volgens je doorgroei en inzet.

  Daarnaast geniet je van bijkomende voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, nettovergoeding, Heb je interesse in deze vacature?

  Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via apply austinbright.com. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Keywords : .NET / C# / Javascript / WebApi / Software / Ontwikkelaar / Developer / Front end / Back end / Fullstack

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier