Account manager
Synergie Antwerpen Careers
ANTWERPEN
il y a 3j

Bedrijfsomschrijving

Ervaring en een resultaatgerichte aanpak zijn onze sterke punten. We zijn een dynamisch bedrijf dat sterk inzet op de (digitale) toekomst en innovatie hoog in het vaandel draagt.

Daarbij hechten we veel belang aan verbeteringsinitiatieven en ondersteunen we creatieve denkprocessen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen maar ook opportuniteiten.

Bij onze klant is flexibiliteit dan ook een key commitment. De sector waarin we opereren leent zich bovendien tot het verruimen van je geest en het samenwerken met een groep fantastische en like minded mensen.

We beschikken daarnaast over een uitgebreid in-house opleidingstraject, begeleidingstraject én een meter / peter-werking.

Functieomschrijving

Het opzetten en het opvolgen van (nieuwe) verschepingen zijn jouw specialiteit, Daarbij communiceer je alle activiteiten naar de klanten en de leveranciers (transporteurs, rederijen, etc.

en denk je mee na over optimalisatie van het operationele proces.

Je bent verantwoordelijk voor de portefeuille die je wordt toevertrouwd en bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten.

Met je uitstekende kennis van de technische kant van het zeetransport voorzie je de klant van toepasselijk en effectief advies.

Je werkt nauw samen met de sales director alsook met de documentation officer en lost samen structurele issues op.

Functie-eisen

Je bent gefascineerd door logistiek op internationaal niveau en nieuwsgierig naar de maritieme sector. Je werkt proactief, omschrijft jezelf als een doorzetter en je bent analytisch van geest.

Bovendien werk je het liefst in een snelle omgeving en lever je je beste werk af onder druk. Je houdt van plannen en organiseren en beschikt over een waaier aan talen.

Je bent vriendelijk & positief ingesteld en kan putten uit een bron aan enthousiasme.

Arbeidsvoorwaarden

Onze vooruitstrevende, hybride organisatie zorgt ervoor dat thuiswerk én aanwezigheid op kantoor mooi gebalanceerd worden.

We houden daarbij rekening met de noden en wensen van onze medewerkers. Deze functie is verbonden aan een competitief salaris, een reeks fijne extralegale voordelen en bedrijfsgebonden extra’s.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature