Verkoper bakkerij
Accent
Retie, BE
18 uur geleden

Uw warme bakkerij in Retie : Het eerste waar unaar op zoek gaat bij u in de buurt is een goede bakkerij. In Retiekunnen wij u onze bakker ten zeerste aanbevelen.

Zij bieden eenruim assortiment aan zodat u iedere dag van uw favoriete brood kuntgenieten. Voedzaam en ovenvers Wij bakken het brood nog altijd optraditionele wijze met een voedzaam ovenvers en overheerlijkresultaat.

Wij staan in de regio vooral bekend om onze kleinebroodjes pistolets en sandwiches koffiekoeken banket en patisserie.Als warme bakker wordt alles dagversgebakken.

Functiebeschrijving

Jezal instaan om de winkel te openen en af te sluiten. 'S morgens zalje de winkel helemaal inladen en 's avonds zal je de winkeluitladen alsook poetsen.

Je zal klanten bedienen bestellingenklaarleggen en genoeg voorraad voorzien. Het is zeer belangrijkedat je ten vroegste om 05.

30u kan starten daarnaast als je dewinkel moet afsluiten zal je tot 17.30u moetenwerken.

Functie-eisen

Wijzijn op zoek naar iemand die de klanten met een glimlach zalbedienen klanten verder helpt iemand verantwoordelijk en iemand datinitiatief neemt.

Heb jij daarnaast een eerste werkervaring in eenbakkerij dan is dit zeker een pluspunt! Wil jij graag een voltijdsebaan in een bakkerij? Solliciteer dannu!

Arbeidsvoorwaarden

 • voltijdsetewerkstelling
 • 2-wekelijkse vaste uurrooster
 • weekend om weekend werken
 • optie vast
 • loon naarcapaciteiten en werkervaring
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier