PROCUREMENT MANAGER
Buyse Metal Works Group
Buyse Decolletage NV, Aalter
8 dagen geleden

Procurement Manager (M / V)

Buyse Metal Works Group is door sterke groei op zoek naar een gedreven Procurement Manager voor haar vestiging in Aalter.

BEDRIJFSOMSCHRIJVING

Buyse Metal Works Group bestaat uit Desart Industries (Lier) en Buyse Decolletage (Aalter). De groep is sinds meer dan 60 jaar actief als toeleverancier in de metaalverwerkende sector.

Buyse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van CNC -draaiwerk, CNC-freeswerk en CNC-slijpwerk. De groep beschikt over meer dan 80 CNC machines en stelt meer dan 100 mensen tewerk.

PLAATS IN DE ORGANISATIE

Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders en bent verantwoordelijk voor de aankoopdienst. Je stuurt de assistent aankoop aan.

DOEL VAN DE FUNCTIE

Je maakt een grondige analyse van het aankoopgebeuren en dit over de twee sites heen. Op basis van je analyse stippel je een strategisch aankoopbeleid uit.

Je wordt hierin ondersteund door de aankoop assistent in de site van Aalter, en de aankoper in Lier.

TAKEN

Dit is een greep uit je takenpakket :

 • Als Procurement Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en centralisatie van het aankoopbeleid van de Buyse Metal Works Group.
 • Enerzijds sta je in voor het uitbouwen van strategische aankoop binnen de groep. Vanuit een grondige analyse zet je, in samenspraak met de zaakvoerders, een strategie op rond aankoop, suppliers, grondstoffen, rapportering, stock, voorraadrotatie
 • Anderzijds sta je zelf ook in voor de onderhandelingen van een aantal categorieën met belangrijke leveranciers. Je gaat hierbij ook op zoek naar rationalisaties zonder de langetermijnrelatie en kwaliteit uit het oog te verliezen
 • Je waakt over de implicaties van je initiatieven op de supply-chain-organisatie van de groep. Verder verzorg je een goede integratie van procurement met het ERP-systeem.
 • Je rapporteert aan de zaakvoerders, werkt in de vestiging in Aalter maar verplaatst je ook regelmatig naar Lier.
 • PROFIEL

 • Omwille van het belangrijke analytische en strategische aspect in de job beschik je idealiter over een masterdiploma.
 • Je hebt door opleiding of ervaring ook technische affiniteit ontwikkeld die je toelaat je gemakkelijk in te werken in de activiteiten van Buyse Metal Works Group.
 • Je beschikt over relevante ervaring met de aankoop van vb. grondstoffen en het onderhouden van leverancierscontacten. Peoplemanagement-ervaring is een plus.
 • Vertrouwd zijn met een ERP-pakket evenals kennis van Access of andere pakketten is een plus.
 • Je bent pragmatisch en resultaatgericht, en werkt goed samen in team.
 • Je communiceert perfect in het Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en het Engels.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier