Ondernemende Grafisch Designer
Fast Forward Online
8500 Antwerpen
3 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Fastforwardonline connecteert wereld's beste founders and marketers om hun kennis te delen. Want niemand weet alles, maar iedereen weet wel alles.

Job description

Momenteel zijn we op zoek naar een ondernemende student die zin heeft om een uitdaging aan te gaan en zich te storten op het creëren van de nieuwe uitstraling van de box.

We hebben al veel interesse naar de boxen vanuit verschillende hoeken en zoeken daarom iemand die het initiatief in handen wil nemen en aan de slag te gaan voor dit nieuwe product.

Het is dus eigenlijk de bedoeling dat je je creatieve geest laat waaien en zelf met een ontwerp komt voor een nieuwe luxuezere cocktailbox.

Denk daarbij niet alleen aan het ontwerpen van de box, maar ook aan het maken van het logo voor het bedrijf, het ontwikkelen van een professionele website, een brochure, totale look an feel.

Eigenlijk gaat het dus om de ontwikkeling van het totaalproduct : een luxueuze cocktailbox.

Wie zoeken wij? We zoeken een student die :

 • creatief is;
 • ondernemend is;
 • verstand heeft van fotografie ( pluspunt)
 • ontzettend graag uitdagingen aangaat.
 • We willen een student(e) de kans bieden om mee te werken aan een uniek product en deze samen op een goede manier op de markt te profileren.

  Hierbij krijgt u veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Ben jij student, creatief, thuis in de wereld van grafische design en in voor een nieuwe uitdaging, reageer dan nu op deze vacature!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier