Technisch operator vouw/plak
SOLIDUS SOLUTIONS
Hoogstraten , Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Technisch operator vouw / plakStandplaats Hoogstraten (België)Ben jij als technisch operator mans genoeg om onze vouw / plak machines zelfstandig te bedienen?

Dan is dit echt een baan voor jou! Je gaat voltijds werken in een ploegensysteem in onze fabriek in Hoogstraten, waar we kartonnen verpakkingen maken.

Onze producten worden straks bij de klant in een handomdraai omgetoverd tot een klant specifieke doos. Tenminste, als jij de machine instellingen juist hebt doorgevoerd.

Jouw doel? In teamverband zorgen dat de afgesproken productiedoelstellingen worden gehaald. Aan jouw machine zal het niet liggen!Vouw / plakmachines, wat zijn dat?

Dat zijn machines waarmee we een belangrijke procesbewerking uitvoeren in het productieproces. Het karton dat de basis vormt voor onze producten wordt geproduceerd door onze zusterbedrijven in Nederland.

In Hoogstraten kunnen we van dit karton bijna iedere verpakking maken die de klant wenst. Met een unieke opdruk, het gewenste formaat en op maat gevouwen en geplakt.

Als technisch operator vouw / plak leren we je in een intern opleidingstraject alles over de techniek achter de razendsnelle vouw / plakmachines, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

Als technisch operator Is jouw taak het instellen, bedienen en coördineren van de vouw / plakmachinesGa je ook omstellen en eerste lijn onderhoud verrichten en bij complexe storingen de monteurs assisterenZorg je voor een efficiënt en veilig procesverloop en lever je een goed product afDenk je mee over het continu verbeteren van het vouw-plak proces en reageer je gepast op procesafwijkingenHoud je steeds het overzicht en word je graag uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Werk je in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je met de vroege shift (6u tem 14u) van maandag tem vrijdag. De andere week werk je met de late shift (14u tem 22u) van maandag tem donderdag.

Je geniet dus altijd van een extra lang weekend!Dit krijg je ervoor terugGoed werk afleveren, kan alleen als je zelf goed in je vel zit, nietwaar?

Daarom investeren wij in de beste werkomstandigheden voor jou en faciliteren we een uitgebreid inwerktraject met specifieke opleidingen.

Uiteraard bieden we ook een goed salaris en een competitief loonpakket, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Als je onze verwachtingen waar maakt bieden we je ook graag lange termijn perspectief.Deze job past bij je als..je een afgeronde technische opleiding op A2 / A3 hebt of door werkervaring over een gelijkwaardig kwalificatieniveau beschiktjij jezelf prettig voelt in een omgeving waar je in teamverband werkt en jezelf kunt blijven ontwikkelenje goed zelf je plan kunt trekken en initiatief durft te nemenje graag de handen uit de mouwen steekt en bereid bent om in jezelf te investeren door het volgen van opleidingen en cursussen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier