Sous-chef voor hoogstaand catering- en evenementenbedrijf
Accent Jobs for People NV
Deinze, BE
6 dagen geleden

Als Souschef

  • zal je zowel in keukenproductie staan, als meegaan naar externe cateringopdrachten
  • bij afwezigheid van de keukenchef, neem je alle verantwoordelijkheden op jou. Kortom, je bent de rechterhand van de chef
  • doe je de mise-en-place in functie van warme en koude keukenbereidingen
  • organiseer en volg je keukenprocessen op
  • je bereidt kwaliteitsvolle gerechten en maaltijden, volgens de gepaste culinaire technieken
  • je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit, je werkt onder de verantwoordelijkheid van de Executive Chef.
  • je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe
  • je hebt de nodige productkennis
  • je hebt een goed geur- en smaakgeheugen, dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden
  • Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier