Senior .NET Azure Developer Smart Cities
Corda Campus
Hasselt, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken.

Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities.

Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Smart Cities is één van de divisies binnen onze business line Applications.

Ze ontwikkelen applicaties die de levenskwaliteit in steden verbeteren door mensen, diensten, digitale kanalen en machines beter met elkaar te verbinden.

Cegeka’s innovatieve ecosysteem vergroot de stedelijke capaciteit in mobiliteit, elektriciteit en connectiviteit en loopt hierin voorop in de markt.

Wat houdt de job in? Je ontwikkelt complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen. Dit doe je met de nieuwste tools en technologieën.

Op basis van de functionele analyse doe jij aan hands-on design en software development. Je zorgt daarbij voor een goede integratie met externe applicaties.

Je bent lid van een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider (scrummaster).

Jullie delen actief je kennis en zorgen voor continue verbetering. De applicaties die je bouwt zijn van goede kwaliteit en genereren extra business value voor onze klanten.

Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code (zodat documenteren niet nodig is) en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning.

Je kan je technische kennis ook inzetten in presales trajecten Wie zoeken we? Je bent een gepassioneerde .NET ontwikkelaar met minimum enkele jaren ervaring in o.

a. analyse, design, implementatie en oplevering van applicaties adhv het .Net Framework en de Microsoft Stack in bredere zin.

Object Orientation, Functional Programming, Cloud Native applications en de bijhorende design patterns zijn jou niet onbekend.

Je werkt test driven en beheerst de SOLID principles. Je hebt ervaring in applicatie-integratie en hebt kennis van relationele databases, normalisatie en SQL.

Daarnaast heb je ook ervaring met 1 of meerdere NoSQL databases. Je hebt ervaring in front-end JavaScript frameworks (jQuery, Ajax, Knockout, Angular, React, Vue, ).

Application lifecycle management, continuous integration, build & release pipelines en de nodige tools daarbij (zoals Azure DevOps, TeamCity, Git, Docker, etc.

zijn voor jou bekend terrein. Je hebt ervaring met Azure. De agile omgeving waarin je terechtkomt zoekt echte teamplayers! Waarom meegroeien met Cegeka?

Teamwerk in een open en dynamische sfeer met ruimte voor nieuwe, frisse ideeën en initiatieven. Begeleiding op maat! Jij geeft aan waar je interesses liggen.

We bieden verschillende carrièrepaden aan, en kijken samen hoe we je verder kunnen helpen ontplooien. Bijleren en kennisdeling staan centraal, hiervoor worden tal van initiatieven georganiseerd : knowledge sharing meetings, innovation centers, sandboxes, leesgroepen, gebruik van Slack als intern communicatieplatform, Naast het brutosalaris, een premium bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, forfaitaire onkostenvergoeding en krachtige laptop, bieden we jou flexibele werkuren en een mooie work / life balans.

Dankzij ons Flex Income Plan kunnen we een verloning op maat aanbieden. Kom gerust de sfeer proeven bij Cegeka! Je bent welkom voor een rondleiding en je kan zelfs eens mee pairen. Solliciteren

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier