Ervaren Stikker / Stikster (m/v) - dagwerk
Konvert Interim Menen
Wevelgem, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een firma regio Gullegem zoeken wij naar een stikster met de nodige ervaring. Het gaat om grote doeken uit textiel of andere stoffen zoals PVC, afhankelijk van de keuze van de klant.

Die worden eerst versneden op maat, waarna die aan elkaar gestikt worden. Daarvoor maak je gebruik van een professionele stikmachine.

De werking is dezelfde als een stikmachine voor particulier gebruik.

Aanbod

Afwerken : Borduurwerk. Afwerken : Verstellen van naaiwerk. Assembleren of monteren van : Linnengoed (lakens, servetten, spreien, .

 • meubelstoffen. Assembleren of monteren van : Technisch textiel en non-woven. Assembleren of monteren van : Zware weefsels.
 • De werkpost voorzien van onderdelen van textielartikelenHet gereedschap en de hulpgoederen selecteren. Monteren van hulpstukkenDe machine instellen of het programma selecteren.

  Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren. Stukken positioneren volgens de markeringen voor assemblage of montage van het artikel.

  Stukken en onderdelen van textielartikelen aan elkaar stikken, volgens de technische fiche - Aangename werkomgeving - Goede verloning aangevuld met maaltijdcheques - Vast contract na een geslaagde interimperiode

  Vereiste kwalificaties

 • Je hebt ervaring als stikker / stikster - Je bent nauwkeurig en kan werkorders correct interpreteren - Je bent flexibel naar overuren en zaterdagwerk toe in het hoogseizoen - Tijdens het hoogseizoen (Maart - Juli) is het niet mogelijk om verlof te nemen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier