hef- of reachtruckchauffeur 2 ploegen dsv oevel
Randstad
Westerlo, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Als heftruckchauffeur bij DSV ben je in het bezit van een heftruckattest en bestaat jouw takenpakket uit volgende zaken : * Sorteren en controleren van inkomende goederen* Ontvangen en wegzetten van pallets* Verzendklaar maken van de bestellingen* Laden en lossen van vrachtwagens Je werkt ordelijk en nauwkeurig Je levert kwalitatief werk afJe leeft ten alle tijden de veiligheidsregels naAls er geen heftruckwerk aan te pas komt, help je jouw collega's in het magazijn

qualification

 • Je houdt van een uitdagende job met veel afwisseling in een propere en veilige werkomgeving*Je bent in staat om pakketten tot max 15kg te heffen en tillen*Je zoek voltijds werk op lange termijn.
 • De vacatures bij DSV zijn OPTIE VAST* Je bent op korte termijn beschikbaar*Je kan vlot met de heftruck rijden, bij voorkeur lange vorken Attest is een pluspunt, maar geen vereiste!

 • Een job op lange termijn (optie vast!) in een aangename en sterkgroeiende werkomgeving* Bij je start een degelijke opleiding met een aangewezen buddy* Zéér snelle doorgroeimogelijkheden Startersloon : ?
 • 12,9828 bruto / uur (je loon wordt na 6 weken reeds verhoogd!)+ ploegenpremie van 7,50 procent op het baremaloon ( 0,9621 euro)+ maaltijdcheques van ?

  8 per gewerkte dag + kilometervergoeding of fietsvergoeding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier