Bijbaan Verkoop
PLOPSA INDOOR COEVORDEN
De Panne, Veurne
5 dagen geleden

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015).

Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden en werd het Duitse Holiday Park overgenomen.

In Polen opende in 2018 het zevende Plopsa-park : Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen.

Vorig jaar startte in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel. Met de opening van de K3 Roller Skater kreeg populaire meidengroep K3 ook haar eigen grote themazone in De Panne.

Later dit jaar pakt het park uit met de Dino Splash, een adembenemend wateravontuur door de wereld van indrukwekkende dinosaurussen.

Later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-

Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij zijn het hele jaar op zoek naar medewerkers die graag iets willen bijverdienen tijdens het weekend, vakantieperiodes of doordeweeks.

Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de gasten een onvergetelijke dag beleven.

Takenpakket

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de merchandising rond de figuren van Studio 100.
 • Je verricht kassawerkzaamheden.
 • Je zorgt voor de algemene netheid van de winkel.
 • Je verwerkt binnengekomen leveringen.
 • Profiel

  Binnen onze dynamische werkomgeving staat de gast altijd centraal. Je vindt het leuk om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

  Communicatief vaardig, gastgericht en bereid om de handen uit de mouwen te steken zijn kwaliteiten waarin jij je herkent.

  Je bent flexibel naar werkuren en weekendwerk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier