Magazijnier hoogbouw 2 ploegen
AGO Jobs & HR
Avelgem, West-Vlaanderen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor een bedrijf regio Avelgem zijn we op zoek naar een magazijnier hoogbouw in 2 ploegen. Je staat in voor : - Je bent verantwoordelijk om alle operationele logistieke activiteiten op een efficiënte wijze uit te voeren op een veiligheids- en kwaliteitsconforme manier en verzorgt daarbij de bijhorende administratie.

 • Je staat mee in voor de optimale werking van het volautomatisch magazijn.Samen met de Ploegchef ben je verantwoordelijk voor de opvolging van laadinstructies en voicepicking procedures en je bent in staat zijn taken over te nemen bij afwezigheid.
 • Je helpt actief mee bij de orderpicking en verzending van afgewerkte producten alsook bij het laden van vrachtwagens met de heftruck.
 • Je stuurt een team van 4 à 6 medewerkers aan.- Je hebt ervaring in een logistieke omgeving.- Je hebt ervaring met de heftruck en kan vlot met de PC overweg.

 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en leidinggevende capaciteiten.- Je hecht veel belang aan veiligheid en orde & netheid.
 • Je bent flexibel naar afstand. (90% werken in Avelgem, 10% in Moeskroen)- Je bent bereid te werken in 2 ploegen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier