Unit-T - Business Analyst
Unit-T
Mechelen, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Hoe ziet jouw dag eruit ? Als Business Analist speel je een cruciale rol in de verdere uitbouw van onze business. Je fungeert als schakel tussen business en IT en zorgt voor een continue optimalisatie van onze business processen.

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de noden van onze business en klanten naar ICT-oplossingen Je brengt de wensen van de organisatie op het gebied van automatiseringsvraagstukken en processen in kaart en vertaalt deze naar concrete verbetervoorstellen Je bent verantwoordelijk voor het vertalen, uitschrijven en documenteren van processen en user stories Je bent mee betrokken bij user testing Je stelt software oplossingen voor die waardevol zijn voor alle stakeholders en zorgt voor een correcte implementatie ervan Ondersteunen en coachen van users in het toepassen van IT-oplossingen Je werkt voornamelijk vanuit Mechelen, maar kan ook bepaalde dagen in Antwerpen of van thuis werken.

Wat verwachten wij van jou ? Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in informatica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minimum twee jaar ervaring in een gelijkaardige functie Je ben analytisch aangelegd en sterk in het uittekenen van processen Je bent sterk in het vertalen en communiceren van ICT-vraagstukken en oplossingen naar users Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Frans is een plus Wat bieden wij aan ? Je krijgt de kans om in een sterk groeiende onderneming te starten Jouw persoonlijke ontwikkeling gaat hierbij hand in hand met het opleveren van een ijzersterke dienstverlening Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket Dit alles binnen een uitdagend, jong en dynamisch bedrijf!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier