Service Engineer Valves
Monitor HR Consulting
Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Jouw takenpakket : Na een intensieve opleidingsperiode ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle installatie en onderhoud van Emerson's systemen.

Dit doe je zowel onsite bij klanten in de farmacie, (petro)chemie, voedingsindustrie, als in het Service Center. Je profileert jezelf als technisch ambassadeur en draagt een goede service en klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Rekening houdend met de noden van de klanten en het type project, zal je instaan voor de configuratie, het onderhoud en de herstellingen van de verschillende installaties.

Afhankelijk van je opgedane ervaring en expertise, geef je diepgaande trainingen en demo's over producten en oplossingen uit het Emerson gamma.

 • Jouw profiel : Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een technische richting (Elektronica-ICT, Elektromechanica, Automatisatie, );
 • Je bent sterk ge nteresseerd in procesautomatisering. Het oplossen van complexe problemen bekijk je als een uitdaging;Enige ervaring als service engineer is een sterke troef;
 • Als ambassadeur van Emerson weet je een klantgerichte houding aan te nemen en ben je in staat om professioneel te communiceren op verschillende niveaus;
 • Naast kennis van het Nederlands kan je jezelf ook zeer vlot uitdrukken in het Engels en Frans.Wat mag je verwachten?Emerson biedt je een interessant carrièreperspectief in een internationale werkomgeving.

  Je komt er terecht in een dynamisch, aangenaam en professioneel team waar aandacht besteed wordt aan continue training. In een hoogtechnologische en stimulerende industriële setting word je uitgedaagd en kan je jezelf blijven ontwikkelen.

  In ruil voor je prestaties krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier