Account Manager Travel Insurance
TUI Belgium
Oostende
14 uur geleden

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is?

Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's.

Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid.

Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht : het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.

Als account manager voor ons product "Travel insurance", sta jij in voor een optimale opvolging van alle vragen in verband met verzekeringen die vanuit onze reiskantoren komen .

Je garandeert een optimale klantenbegeleiding en serviceverlening :

 • Je analyseert de behoeftes, daarnaast informeer en adviseer je ook correct in lijn met de strategische keuzes van de onderneming
 • Je stuurt de kantoren en medewerkers in de regio Antwerpen, Limburg, Brabant en Wallonië aan en voorziet een optimale coaching en begeleiding.
 • Je verzekert ook een optimale interne informatiedoorstroming

 • Je denkt actief mee na over mogelijke marktopportuniteiten en je lanceert commerciële acties. Je stelt hiervoor een maand of jaarplan op & voert dit nauwgezet uit
 • Je zorgt dat de nodige rapporten (KPI's) worden opgesteld per kantoor en deze bespreek je met de Office Manager om hieraan de nodige acties te kunnen koppelen
 • Hoewel je vaak op pad bent, spring je geregeld binnen op kantoor. Je overlegt, bespreekt dossiers en bouwt een hechte samenwerking op met je collega's.
 • Je rapporteert wekelijks aan de Manager Travel Insurance om zo ook de sales prognoses nauwgezet te kunnen opvolgen ifv de opgelegde targets & plannen.
 • Uiteraard ga je ook geregeld bij de verschillende kantoren langs om zo een optimale samenwerking te kunnen garanderen. Vaste werkplaats kan zowel Oostende of Zaventem zijn, afhankelijk van waar jij woont.

  Je beschikt over een bachelor of master diploma en hebt 3 jaar ervaring in een commerciële functie.Het is een plus als je affiniteit hebt met zowel de reissector als de verzekeringssector!

  Je spreekt vloeiend Nederlands maar hebt ook een uitstekende kennis van het Frans

  Je bent commercieel aangelegd en communicatief sta je sterk in je schoenen.

  Het TUI DNA "Trusted Unique Inspiring" zit in jouw bloed.

  We bieden jou een job bij de grootste reisorganisatie van Europa met enthousiaste collega's binnen TUI Benelux. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.

  Naast een internationale reisorganisatie is TUI ook een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Zo kan je gratis met de trein naar Oostende komen én kan je van ons een fiets krijgen om de 2 km van het station tot aan de hoofdzetel af te leggen.

  Elke week wordt ook vers fruit voorzien voor iedereen.

  Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje.

  TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen.

  Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan, of je kan je via TUI aansluiten bij een hospitalisatieverzekering, als je dit wenst.

  Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting.

  Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings. Om hier volop van te genieten, voorziet TUI bovenop de wettelijke verlofdagen elke 4 maanden nog een extra TUI-dag verlof!

  Een extra pluspunt aan deze job bij TUI te Oostende is dat het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress!

  Solliciteer nu Jobtype Voltijds Contract Vast contract, onbepaalde tijd Werkdagen Dag Regio tewerkstelling Oostende Solliciteer nu

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier