Accountant met ambitie
iCredit
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Job DescriptionVoor onze klant gespecialiseerd in boekhouding en bedrijfsadvies zijn we op zoek naar een boekhouder. Als allround boekhouder kom je terecht in een team van 4 erkende boekhouders BIBF.

Op termijn zie je jezelf doorgroeien tot volwaardige partner die mee eindverantwoordelijke wordt voor de klantendossiers, maar ook voor het kantoormanagement van A tot Z.

Je staat in voor : De opvolging en verwerking van de boekhouding van A-Z voor uw eigen klantenportfolioHet opmaken van fiscale aangiftenHet verlenen van advies aan je klantenRelaties ontwikkelen en onderhouden met de accountant en de banken voor de leningen, financiële beleggingen, belastingverrekening,.

 • Requirements Je behaalde een bachelor of master accountancy en / of fiscaliteit met minstens een eerste ervaringJe bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis EngelsJe kan vlot overweg met boekhoudsoftwareJe werkt klantgericht en dynamischJe kan zelfstandig werken maar ook in teamverbandJe kan verantwoordelijkheid en initiatief nemenJe bent gestart met de stage als accountant / boekhouder fiscalist of bent van plan dit op korte termijn op te starten (je kan zowel intern alsook extern stagiair worden)Benefits Deze functie staat open binnen een dynamische en uitdagende KMO met focus op kwaliteit en professionaliteit.
 • Je komt terecht in hecht team met een familiale en persoonlijke werksfeerOntwikkeling en opleidingsmogelijkhedenEen functie met verregaande doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid tot thuiswerkenJe geniet van een aangenaam verloningspakket met de mogelijkheid op zelfstandige basis te werken Ben jij de geschikte kandidaat voor deze uitdaging?

  Solliciteer dan vandaag nog!Bij verdere vragen kan je steeds terecht bij onze Recruiter Stephanie Sels via stephanie.sels icredit.

  be of 03 201 01 94.Benieuwd naar welke opportuniteiten iCredit nog te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze jobsite voor een volledig overzicht.

  Job InformationType : Full-timeIndustry : AccountingAssigned Recruiter(s) : Stephanie SelsCity : AntwerpenState / Province : AntwerpenZip / Postal Code : 2970

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier