Flexibele AR/AP-accountant
Colruyt Group
Halle, Flanders, Belgium
il y a 1j
source : Jobat

Colruyt Group telt meer dan 30.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land.

We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Functieomschrijving Een efficiënte en correcte informatieverwerking is essentieel voor de boekhouding van een beursgenoteerd bedrijf als Colruyt Group.

Als flexibele AR-accountant en AP-accountant vorm jij een belangrijke schakel in de nauwgezette verwerking van de klantenboekhouding en leveranciersboekhouding.

Samen met je collega’s zorg je er o.a. voor dat de bankuittreksels en verkoop- en aankoopfacturen tijdig en correct boekhoudkundig verwerkt worden.

Je waakt ook over de maandelijkse boekhoudkundige afsluiting van de klanten- en leverancierspositie. Zo kan de algemene boekhouding dankzij jou aan de slag met de juiste informatie.

Binnen Finance zijn we georganiseerd in partnergerichte teams. Elk team staat in voor het volledige financiële proces van één van onze entiteiten.

Als flexibele AR / AP-accountant ga je aan de slag in teams waarin iemand meer dan één maand afwezig is. Je zal dus op regelmatige basis van team veranderen en zo in contact komen met de verschillende activiteiten van Colruyt Group. Boeiend!

Je vaste standplaats is Halle, maar kan tot twee dagen per week telewerken. Als je daarmee akkoord gaat, kan je ook worden ingezet in Bornem of Mechelen.

Profiel

 • Kennis en ervaring Je hebt een bachelorsdiploma in accountancy of in een andere economische of boekhoudkundige richting.
 • Of je hebt ervaring in klantenboekhouding en / of leveranciersboekhouding.

 • Flexibiliteit Je bent bereid om zowel klanten- als leveranciersboekhouding uit te voeren. Het is niet erg als je deze rollen nog moet leren, maar je dient hier wel voor open te staan.
 • Aanpassingsvermogen Je zal als lid van de vervangingspool regelmatig van team veranderen. Een gezonde dosis aanpassingsvermogen is nodig om je telkens in een nieuw team te integreren.
 • Communicatief Je durft vragen stellen aan je collega’s en je maakt makkelijk verbinding met de nieuwe collega’s.
 • Positiviteit en proactiviteit Je zal in verschillende teams werken. We verwachten dat je binnen deze teams mee voor een positieve sfeer zorgt en dat je jouw ervaringen binnen andere teams gebruikt om proactief mogelijke verbetervoorstellen te doen.
 • Engagement Je ziet de voordelen van deze flexibele job en engageert je voor een periode van pakweg twee jaar.
 • Talenkennis Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Kennis van het Frans en / of Engels is een plus.
 • Aanbod

 • Kennismaking met verschillende operating units Je zal regelmatig van team veranderen en in contact komen met heel wat interne partners.
 • Zo krijg je een brede kijk op alle activiteiten van Colruyt Group.

 • Uitbreiding van je vakkennis Je kan als lid van de vervangingspool zowel binnen klantenboekhouding als binnen leveranciersboekhouding worden ingezet.
 • Een uitgelezen opportuniteit om in beide functies relevante werkervaring op te doen!

 • Uitbreiding van je netwerk Je komt in contact met verschillende teams en interne partners. Je leert zo veel nieuwe mensen kennen waarop je in je verdere carrière binnen Colruyt Group kan terugvallen.
 • Afwisseling Afwisseling troef : je doet zowel klanten- als leveranciersboekhouding, in steeds wisselende contexten.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature