Administratief Medewerker
Fluvius
Deurne, BE
6 dagen geleden

Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega’s.

Waar werk je? In onze kantoren te Deurne.

Wat doe je concreet? Met enthousiasme zorg je voor de administratieve afhandeling van de diverse activiteiten binnen de dienst, zoals onderhoud en werken aan openbare verlichting, schadegevallen, gaslekken, Je bereidt de verschillende werkzaamheden voor .

Binnen de dienst zorg je, samen met je collega’s, voor de opvolging van eventuele klachten. Je staat in contact met techniekers en andere diensten .

Je plant de werken in en houdt rekening met beschikbaarheid van mankracht en materiaal. Klachten volg je op een klantgerichte wijze op.

Wat moet jij hebben? Je behaalde minimum een diploma ASO en kan terugkijken op administratieve wekervaring, bij voorkeur in een technische omgeving.

Kennis van elektriciteit en gas is een troef of je bent bereid om je hierin te verdiepen. Je bent enthousiast om te leren, communicatief en een sterke teamspeler.

Je dichte collega’s praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen , zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling .

Wij bieden jou een contract aan van 12 maanden.

Wanneer kan je aan het werk? Wanneer je uitgenodigd wordt voor een selectiegesprek, zal dit gesprek omwille van de vakantieperiode pas begin augustus kunnen plaatsvinden .

Opstarten in deze functie kan ten vroegste op 1 september 2022 . Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier