Wetenschappelijk medewerker - Analyse natuurlijke toxines in levensmiddelen (link is external)
Sciensano
Brussels, BE
2 dagen geleden

Sciensano , de samensmelting van de 2 wetenschappelijke instituten WIV-ISP en CODA-CERVA, betekent dat je je inzet voor het wetenschappelijk onderzoek ten dienste van de volksgezondheid.

Dit houdt in dat je actief je steentje bijdraagt tot de bewaking en de verbetering van de gezondheid van de Belgische bevolking.

Of je nu onderzoek verricht, adviezen uitwerkt, in een laboratorium stalen analyseert of op één van onze ondersteunende diensten werkt, dit is wat onze gepassioneerde medewerkers over alle afdelingen heen met elkaar verbindt.

Voor onze talrijke jobmogelijkheden zoeken wij naar gemotiveerde en professionele medewerkers met de meest uiteenlopende diploma’s en werkervaring.

Door de grote verscheidenheid aan activiteiten zijn wij op zoek naar diverse profielen : wetenschappers en laboratoriumtechnologen voor de operationele directies, administratief en technisch geschoolde medewerkers voor de ondersteunende diensten (ICT, Personeel & Organisatie, Financiën, Kwaliteitszorg, ).

Voor onze wetenschappelijke vacatures bieden wij mogelijkheden zowel aan de pas afgestudeerde master als aan de wetenschapper met ervaring.

Ben je afgestudeerd als master in de (bio)medische wetenschappen of in de biowetenschappen? Ben je sterk op het vlak van epidemiologisch onderzoek of bioinformatica?

Ben je een kei in statistiek of voel je je thuis in een laboratorium? Ben je geïnteresseerd in een loopbaan op het vlak van beleidsondersteunend onderzoek?

Stel je kandidaat en wordt misschien onze toekomstige collega!

Hoe werkt deze jobsite?

Indien je graag onze openstaande vacatures wil bekijken, ga dan door naar de pagina van de .

Vind je geen vacature die beantwoordt aan jouw profiel? Klik dan om spontaan te solliciteren. Jouw gegevens worden dan geregistreerd in onze database.

Heb je al een login en wil je jouw persoonlijke gegevens updaten, ga naar de en vul jouw gebruikersnaam en paswoord in.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier