Customer Service Medewerker
Accent
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerd Customer service medewerker. Het is jouw doel om het team te versterken en het bedrijf hogerop te tillen onder meer door een sterke inzet motivatie en zin om verantwoordelijkheid op te nemen.

Je werkt heel nauw samen met onze vertegenwoordiger en samen zorgen jullie voor een optimale dienstverlening voor onze klanten in Wallonie.

Jouw takenpakket bestaat onder meer uit : ? Telefonisch contact met leveranciers en klanten? Verwerking van offertes orders en facturatie?

Algemene administratie? Onderhouden klantrelaties? Klachtenbehandeling

Je bent een communicatief persoon hecht veel belang aan het opbouwen van klantenrelaties op lange termijn en denkt ook mee na over mogelijkheden om de afname van de klant te vergroten.

Je bent nagenoeg perfect tweetalig Nederlands - Frans zowel geschreven al gesproken. Je bent administratief zeer sterk kan prioritaire zaken snel signaleren en die werk je als eerste af.

Je hebt affiniteit of interesse in een technisch product en bent ook bereid om deze kennis te vergroten. Je werkt graag intensief met iemand samen zodat je op termijn aan een half woord genoeg hebt om elkaar te verstaan.

Daarnaast omring je je graag door meerdere collega's en hou je ervan om ook eens te lachen op het werk. Je kunt vlot overweg met de standaard Office programma en kennis van een ERP / SAP of Navision pakket is een groot voordeel.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier