Verpleegkundige Urologie-Mond-Kaak-en Aangezichtspathologie
AZ NIKOLAAS
SINT-NIKLAAS
6 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Dienst : heelkunde 1 : Urologie & Mond- Kaak- en aangezichtsheelkunde, campus Sint-Niklaas

 • Op deze afdeling werk je als verpleegkundige binnen een interdisciplinair team. Het team werkt in een sfeer van open communicatie met wederzijds vertrouwen en respect en hecht in het bijzonder belang aan professionaliteit en persoonlijke zorg voor elke patiënt.
 • Na een inwerkperiode op maat ben je verantwoordelijk voor de totale zorg voor de jou toegewezen patiënten.
 • Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving 'verpleegkundige', terug te vinden op NIKOdoc of verkrijgbaar bij de dienst P&O.

  Profiel

 • Je bent verpleegkundige (bachelor of gegradueerd).
 • Je hebt kennis van afdelingsgebonden verpleegproblemen en basisinzicht in de onderliggende pathologie en meest voorkomende ingrepen.
 • Je hebt aandacht voor de belevingswereld van de patiënt en bent klantgericht.
 • Een goede observatiezin en klinische blik zijn onontbeerlijk.
 • Je kan constructief samenwerken in team maar werkt ook heel zelfstandig.
 • Je leert graag bij en bent stressbestendig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Vacatures Sint-Niklaas : Ook op onze website www.aznikolaas.be kan jij bij de rubriek 'studentenbrochures' of 'medisch aanbod' meer specifieke informatie opvragen over deze dienst.

  Aanbod

  Een vast contract met een jobtime van minstens 80%.Een fijn team van enthousiaste collega's die jou met open armen ontvangen.

  Deskundige ondersteuning door jouw verantwoordelijke, collega's en ons team 'Begeleiding nieuwe medewerkers'.Opleidingskansen om je talenten verder aan te scherpen en hierdoor professioneel en persoonlijk te groeien.

  Naast on-the-job-opleiding krijg je de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen.Bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie.

  Gratis hospitalisatieverzekering voor vaste contracten, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis treinabonnement, en nog een ruime waaier aan andere personeelsvoordelen (bedrijfsrestaurant, kortingen bij plaatselijke handelszaken, vakantieopvang voor kinderen van medewerkers, . )

  Neem zeker een kijkje op http : / / www.aznikolaas.be / voordelen voor meer informatie over al onze troeven.

  De verloning is volgens looncategorie 14 (IF.IC barema) van PC 330.

  Bachelor : 14 - Gegradueerde : 14b.

  Statutaire medewerkers van AZ Nikolaas of AZ Lokeren komen eveneens in aanmerking, met behoud van zowel hun statuut als de statutaire loonschaal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier