Field Service Engineer Screening Zaventem
ENGIE
Zaventem, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Heb jij een passie voor Elektrotechniek en IT en werk je graag in een internationale omgeving? Dan is deze vacature de geknipte job voor jou.

Als Field Service Engineer Screening sta je in voor de goede werking van complexe en geavanceerde röntgen- en detectieapparatuur op Brussels Airport.

Jouw missie je staat in voor de goede werking van scan- en detectiesystemen voor het opsporen van wapens en explosieven je staat in voor het oplossen van storingen in de apparatuur en voert het onderhoud uit volgens de voorschriften van de machineproducent je ontwikkelt een deskundig niveau van technische kennis over alle apparatuur en onderhoudt deze kennis je werkt goed samen en communiceert met collega’s over de technische problemen in geval van problemen of bij nood aan support communiceer je met producenten en leveranciers je werkt in een ploegendienst om de 24 / 7 operaties op Brussels Airport te garanderen je bent klantgericht en werkt mee aan het behouden van onze goede klantentevredenheid, door o.

a. alle interventies rechtstreeks naar de klant te rapporteren je werkt mee aan het bereiken van de door de klant vastgelegde KPI’s Jouw profiel je beschikt over een Bachelor diploma elektriciteit, elektromechanica, elektronica of hebt een gelijkwaardige ervaring je kan zelfstandig fouten zoeken in elektrische installaties en pc-hardware je bent bereid om 24 / 7 in een ploegendienst te werken je bent proactief, stressbestendig en klantgericht je hebt een basiskennis van zowel Nederlands, Frans als Engels je hebt een rijbewijs B ENGIE Cofely biedt jou Bij ENGIE Cofely maak je deel uit van een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarbinnen diverse technieken aan bod komen.

Je beheert zelf je klanten en hun werven in jouw regio en wordt opgeleid in de nieuwste technologieën. In je job combineer je veel teamwerk met de nodige zelfstandigheid.

Je loonpakket wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie en groepsverzekering en 15 ADV-dagen.

Jouw HR-contactpersoon Karin - 02 213 55 07 Werkplaats : Zaventem, Brussels Airport The English version isn’t available at this moment.

Please apologize us for this inconvenience. You can consult the description in Dutch in the meanwhile. HVAC Technicians Electromechanical

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier