Pistoolspuiter
Accent
Kalmthout, BE
3 dagen geleden

Onze klant is een familiebedrijf gelegen inKalmthout. Ze doen carrosseriebouw en carrosserieherstellingen vanvrachtwagens.

Ze hebben een eigen spuiterij en carrosserieafdeling. Daarnaast maken zij ook laadbruggen voor vrachtwagens.Als carrosseriehersteller zijn ze gespecialiseerd incarrosseriebouw en carrosserieherstellingen van vrachtwagens hetschilderen ervan en het plaatsen van laadbruggen.

Daarnaast spelenze in op de uiteenlopende carrosserie behoeften van hun klanten enleveren ze oplossingen op maat. Zoals het aanpassen van containersvoor industri letoepassingen.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor het voorbereidend werk en professioneelpistoolspuiten van de vrachtwagens van de klant in een eigenspuiterij.

Dit met kwalitatief hoogstaande lakken en producten. Ookafwerking zoals letterschildering en stickers komen bijvoorbeeldhierbij aan tepas.

Functie-eisen

Jekan een diploma van carrossier / pistoolspuiter voorleggen of hebtgelijkwaardige relevante werkervaring. Je bent een absoluteteamplayer.

Je hebt oog voor detail en vindt het belangrijk om eenmooi afgewerkt eindproduct af televeren.

Arbeidsvoorwaarden

 • Eenjob optie vast in een groeiend bedrijf met aangename familialewerksfeer.
 • Een marktconform loon rekeninghoudend met jouw ervaring.
 • Een job in dagploegin een 38-uren stelsel.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier