Operations Management Trainee
Dixon & Company
Brussel
16 uur geleden

Over onze klant

Voor onze klant, een internationale speler binnen de automotive, gaan we op zoek naar een Young Potential profiel om te werken in een hands-on operations context.

Jobomschrijving

U wordt ingeschakeld in alle operations management facetten om op termijn nationaal of internationaal door te groeien naar een operations managerial rol.

Op korte termijn leert u het klappen van de logistics zweep op de werkvloer binnen warehouses en op terminal; op middellange termijn evolueert u naar een peoplemanagement en process improvement verantwoordelijkheid om op lange termijn een management functie op te nemen binnen de Groep.

De activiteiten focussen zich op inventory management, inbound / outbound transporten en value added logistics voor verscheidene producten.

Profiel

De geschikte kandidaat beschikt over :

 • Master diploma (voorkeur Operatios of Logistics)
 • Net afgestudeerd of max 2-3 jaar ervaring binnen een logistieke context en gebeten door operations
 • Het bedrijf is op zoek naar een witte raaf : hands-on, avontuurlijk, gezond boerenverstand, continue verbeteringsreflex en een goede werkethos, geboren leider
 • U heeft een eigengereide mentaliteit en open geest en u bent een goede communicator : ervaring met motivatie, coaching, peoplemanagement (jeugdbeweging werkervaring vrije tijd -
 • is een enorme plus
 • Talen : NL EN - FR
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier