onderhoudstechnici
Accent
Gent, BE
5 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Alsonderhoudstechnicus ben je verantwoordelijk voor de aan joutoegewezen regio voor het uitvoeren van periodiek onderhoud kleineherstellingen en depannages.

Je garandeert een goede opvolgingwisselt idee n uit met collega's en neemt initiatief. Om de 6 wekenbent u een week vanwacht.

Functie-eisen

Jehebt een A2 diploma elektromechanica of bent evenwaardig doorervaring. Je blinkt uit door je sterke technische kennis(elektriciteit) werkt graag zelfstandig en kan snel beslissingennemen.

Daarnaast staat je klantvriendelijke en communicatieveingesteldheid centraal. Je hebt een stressbestendige en leergierigepersoonlijkheid.

Je bent in bezit van een rijbewijs B. Je hebt eengoede kennisNederlands.

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier