Project manager voor prestigieuze industriële bouwprojecten
vind!
Ypres, Belgium
16 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je wordt ingeschakeld op een project vanaf de ontwikkelingsfase. Je onderhandelt en optimaliseert mee met lokale bewindvoerders teneinde een uitvoerbare vergunning te verkrijgen.

Van conceptfase (voor de bouwaanvraag) tot de bouwtechnische fase en finale uitvoering heb je de eindverantwoordelijkheid.

Je volgt de bouwwerven op, superviseert het aankoopproces en coördineert de verschillende nevencontractors. Je stuurt de andere leden van het bouwteam aan en respecteert de overeengekomen termijnen.

Hierbij controleer je zorgvuldig de toegewezen budgetten. Je staat in voor de kwaliteits-, milieu- en veiligheidsaspecten verbonden met de uitvoering van de bouwwerf.

Je bent het rechtstreeks aanspreekpunt voor onze klanten. Wat maakt jou de geknipte kandidaat? Je bent gedreven en stressbestendig.

Je beschikt over goede onderhandelingscapaciteiten. Je bent een sterke organisator. Je bent sterk cijfermatig, people gericht en houdt ervan in team te werken.

Je beschikt over een diploma van Industrieel Ingenieur Bouwkunde en kan terugblikken om relevante werkervaring (gemiddeld 5 jaar).

Je bent Nederlandstalig en spreekt een aardig woordje Frans. Je kan vlot werken met MS Office. Wat biedt jouw nieuwe werkgever?

Je komt terecht in een internationale & succesvolle onderneming. Ondanks de internationale activiteiten blijft een no-nonsense KMO-mentaliteit behouden met West-Vlaamse roots.

In deze onderneming is er veel ruimte voor initiatief en autonomie. Daarnaast heb je door de vlakke communicatiestructuur eveneens regelmatig contact met de directie.

Onze klant is gespecialiseerd in projectontwikkeling en vastgoed. Dit topbedrijf is een gekende speler op de markt en heeft een mooi portfolio van prestigieuze projecten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier