logistiek bediende spoorvervoer
Randstad
Antwerpen 3
3 dagen geleden

job description

Als logistiek bediende spoorvervoer stuur je een klein team van 'ground operators' aan en waak je over de correcte toepassing van de veiligheidsvoorschriften.

De collega's weten dat ze op jou kunnen rekenen. Daarnaast ben jij het centrale aanspreekpunt voor de verschillende stakeholders : leveranciers, infrastructuurbeheerders, klanten, commerciële diensten.

 • Je maakt afspraken, beantwoordt vragen en stelt planningen op. Je zorgt voor een overkoepelende administratieve opvolging om de goederentreinen volgens bestaande reglementering te laten rijden en voert dit in de juiste IT-systemen in.
 • Je beheert daarbij ook de locomotieven in real-time. Tot slot sta je stil bij de optimalisatie van de operationele activiteiten m.

  b.t. de goederentreinen. Zie je verbeteringen inzake dienstverlening of processen? Maak er werk van!

  qualification

  Zoals je ziet komt er bij deze job een goede dosis verantwoordelijkheid en zelfstandigheid kijken. Denk jij hiervoor in aanmerking te komen?

  Lees dan snel verder en kom het te weten!- Je bent in het bezit van een ASO of TSO-diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.

 • Je bent stressbestendig en sterk in plannen en organiseren. - Je staat stevig in je schoenen en werkt graag met mensen samen.
 • Je hebt ervaring in het taakgericht aansturen van mensen op het terrein.- Heb je een technische basiskennis of interesse?
 • Dan ziet het er voor jou rooskleurig uit!Voor zo'n boeiende en uitdagende job, dien je je natuurlijk zelf ook flexibel op te stellen : ben je bereid te werken in een volcontinue systeem?

  kan je beschikken over een wagen? ken je iets van computers of pik je het gebruik van tools snel op? Voor deze voltijdse functie ontvang je onmiddellijk een vast contract.

  Gedurende de eerste 9 maanden word je intensief opgeleid in de wereld van het spoorvervoer (combinatie theorie en praktijk).

  Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket : - competitief brutoloon - maaltijdcheques van € 8 - groeps- en hospitalisatieverzekering - ploegenpremies - variabele verloning Daarnaast krijg je 6 ADV-dagen en 3 bijkomende vrije dagen bovenop jouw 20 vakantiedagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier